Mladost na Olimpic bez Galića i Ramovića

Kakanjci pod imperativom pobjede

Mladost na Olimpic bez Galića i Ramovića

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja u prvih 7-8.kola Premijer lige bili su na samom vrhu tabele, međutim odlaskom Ibre Rahimića u Velež stvari su krenule nizbrdo. Dolaskom Husrefa Musemića na klupu ekipa je počela igrati loše, a već nekoliko kola se nalaze u rezultatskoj krizi.

Mladost se trenutno nalazi 8.mjestu s 19 bodova i ako žele igrati Ligu za prvaka što im je cilj u ovoj sezoni onda moraju krenuti pobjeđivati jer nije ostalo još mnogo do kraja regularnog dijela prvenstva.

Idealna prilika da prekinu crni niz rezultata za ekipu Husrefa Musemića je u subotu kada na stadion u Doboju kod Kaknja stiže posljednjeplasirani sarajevski Olimpic. Mladost ima imperativ pobjede i svaki drugi rezultat osim osvajanja tri boda vodi ih ka Ligi za opstanak.

Kada je u pitanju igrački kadar stručni štab zbog žutih kartona neće moći računati na Marina Galića i Sinana Ramovića standardne igrače u rosteru, ali se zato u ekipu vraća kapiten Aladin Isaković, koji je mnogo falio u posljednje dvije utakmice u zadnjoj liniji ekipe iz Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi