Mladost neporažena u Banjoj Luci, mogla i do pobjede

Borac osvojio samo bod

Mladost neporažena u Banjoj Luci, mogla i do pobjede

E. Škorić

Novajlija u Premijer ligi, Mladost iz Doboja kod Kaknja, uspjela je da osvoji bod na teškom gostovanju u Banjoj Luci.

Mladost je u prva dva kola osvojila jedan bod, a večeras su došli i do trećeg bod i to jako važnog u borbi za opstanak. Ipak, nije mala stvar ostati neporažen u duelu sa kvalitetnom ekipom Borca.

Borac je poveo u 28. minuti, kada je Runić glavom pogodio mrežu gostiju. Do kraja prvog dijela bilo je uzbuđenja, Rizvanović spasio čist gol, Ramović je pogodio stativu, a Husić je pucao preko gola Banjolučana, no ostalo je 0:0

Uspjeli su Kakanjci da izjednače 20-ak minuta prije kraja, kada je Runić nakon ubačaja iz kornera loptu skrenuo u vlastitu mrežu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imala je Mladost nekoliko šansi nakon gola, a Borac je u finišu imao stopostotnu šansu i nevjerovatno je šta je Savanović promašio. U sudijskoj nadoknadi mnoštvo šansi pred golom Borca i pravo je čudo kako Ružić nije primio gol.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.