Mladost poslala Kalajanovića na posudbu u Prvu ligu FBiH

Nije se nametnuo

Mladost poslala Kalajanovića na posudbu u Prvu ligu FBiH

Čelnici Mladosti iz Doboja kod Kaknja odlučili su poslati Lazara Kalajanovića na posudbu. 

Srbijanski internacionalac se za nekoliko mjeseci provedenih u Mladosti nije nametnuo kao pojačanje i bilo je jasno da trener Husref Musemić na njegove usluge neće računati u nastavku sezone. 

U dogovoru sa klubom Kalajanović je poslan na posudbu u redove federalnog prvoligaša Radničkog iz Lukavca, što je potvrdio i trener Milenko Bošnjaković.

"Posudba Kalajanovića je gotovo završena stvar. Papiri još nisu stigli, ali očekujem ga u subotu na prozivci", istakao je trener Radničkog. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kalajanović je prije nego što je došao u Mladost branio boje Borca iz Čačka i Poleta. Po vokaciji je zadnji vezni, a jednako dobro se snalazi i u zadnjoj liniji.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti