Mladost pred dolazak Plavih: Željezničar nije nepobjediv!

Željezničar kod Mladosti

Mladost pred dolazak Plavih: Željezničar nije nepobjediv!

M. Šljivak

Tri mjeseca Mladost ne zna za prvenstvenu pobjedu, a u tako očajnoj seriji dočekuju jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi.

 Željezničar je apsolutni favorit uoči ovog susreta, bez obzira na najave domaćih igrača o prekidu serije bez prvenstvenog trijumfa.

"Željezničar jeste kvalitetan, ali nije nepobjediv. Svako ima  nedostataka, pa tako i naš naredni rival ima neke mane koje smo mi uočili i koje ćemo pokušati da pretvorimo u našu dobitnu kombinaciju. Jednostavno mi ovom utakmicom hvatamo voz kojim bi mogli u nastavku sezone da stignemo do opstanka", jasan je napadač Mladosti Dragan Ristić.

I pored očajne serije rezultata trener Dušan Jevrić uživa ogromno povjerenje uprave kluba. Iz vrha Mladosti su odavno poručili da neće biti nikakvih promjena tokom ove jeseni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Morat ćemo da se izdignemo iznad svih problema i da pokušamo doći do pozitivnog rezultata. Pobijedili smo u Bijeljini Borac, uzeli smo bod Sarajevu, pa ne vidim razlog zašto tako nešto ne bi uradili i protiv Željezničara", pita se trener Mladosti Dušan Jevrić.

Od povrede se oporavio i Srđan Savić pa će i on zauzeti svoje mjesto u startnoj postavi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.