Mladost protiv Hapoela zaključuje pripreme

Poznat protivnik u generalci

Mladost protiv Hapoela zaključuje pripreme

Teme:

Fudbaleri Mladosti iz Velike Obarske će u nedjelju da odigraju posljednji meč uoči početka nove sezone. Protivnik će im biti sastav Hapoela iz Haife, a utakmica je na programu u nedjelju.

"Odigrali smo pet kontrolnih mečeva gdje smo ostvarili četiri pobjede i jedan poraz i smatram da smo napravili dobar posao. Fizički smo dobro pripremljeni, a polako se uigravaju linije tima. Hapoel će biti pravi rival za provjeru svega onog što smo do sad uspjeli da uradimo tokom priprema" rekao je trener Dušan Jevrić i dodao:

"Ova ekipa je pretrpjela određene promjene, ali bez obzira na to imamo igrački kadar koji je sposoban da ostvari cilj u narednoj sezoni, a to je opstanak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.