Mladost sigurna u Malešićima, Sloga slavila u Tojšićima

Druga liga FBiH - grupa Sjever

Mladost sigurna u Malešićima, Sloga slavila u Tojšićima

E. Škorić

U srijedu su odigrane četiri utakmice sedmog kola Druge lige FBiH - Sjever.

Radnik je u Lipnici savladao Mramor s minimalnih 1:0, a jedini gol za domaće postigao je Admir Joldić u 56. minuti. 

Sloga je u Tojšićima istim rezultatom savladala Prokosoviće, a Muhamed Barčić je pogodio za trijumf svoje momčadi. Ovom pobjedom Sloga je zauzela drugo mjesto na tabeli.

Sloga je u Siminom Hanu razbila Slaven iz Živinica rezultatom 5:0. Po dva gola postigli su Edin Fejzić i Nedžad Majdančić, a u strijelce se upisao i Amel Fejzić. U Malešićima Mladost je s 4:2 nadigrala Priluk.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Ajdin Škrebo, Alen Šako, Anel Mujkić i Mirsad Subašić bili su strijelci za Mladost, dok su za Priluk pogađali Amel kamberović i Dino Mujkić s penala.

Mladost je ubjedljivo lider sa 19 bodova, dok Sloga iz Tojšića ima 14 bodova, a po 13 Sloga Simin Han, Posavina i Radnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.