Mladost u Kaknju bolja od Goražda, Sloga Ljubuški prošla

Rudar siguran protiv Podgrmeča

Mladost u Kaknju bolja od Goražda, Sloga Ljubuški prošla

E. Škorić

Mladost Doboj Kakanj bila je bolja od Goražda u “derbiju Prve lige FBiH” kojeg su odigrali u sklopu šesnaestine finala Kupa BiH.

Domaći su ostvarili minimalnu pobjedu, a strijelac jedinog gola bio je Gačan u drugoj minuti nastavka. Imali su i gosti iz Goražda svoje šanse, ali ipak opraštaju se od Kupa.

Sloga je pogocima Jeličića iz 40., Brajkovića iz 57. minute, te Glavine iz 90. kada je pogodio s bijele tačke, ostvarila sigurnu pobjedu (4:0) protiv Drine iz Višegrada. 

Rudar Prijedor, RS prvoligaš, ugostio je u Ljubinju prvoligaša iz Federacije, ekipu Podgrmeča iz Sanskog Mosta. Prijedorčani su slavili sa 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.