MNK Željezničar i Mostar SG otvaraju dvoranu na Grbavici

Duel šampiona u futsalu

MNK Željezničar i Mostar SG otvaraju dvoranu na Grbavici

S. Mlaćo

Malonogometni klub Željezničar iz Sarajeva iza sebe ima sezonu iz snova.

Naime, ovaj  sportski kolektiv je tek nedavno proslavio svoj prvi rođendan, a odmah osvojio i šampionsku titulu, te izborio plasman u Premijer futsal ligu Bosne i Hercegovine.

Plavi su pokazali najviše, te zasluženo izborili plasman u elitni rang, a svakako treba pohvaliti i čelnike kluba koji su dosta posla napravili u organizacijskom smislu, te onda uspjeh nije mogao izostati.

Danas su iz ovog kluba čestitali ekipi Mostar SG Staklorad na osvajanju duple krune u futsal eliti naše zemlje, te obavijestili javnosti da će međusobna utakmica prvaka Premijer futsal lige i prvaka Prve futsal lige FBiH biti odigrana 4. maja u 17 sati u novootvorenoj dvorani na Grbavici, u blizini stadiona Grbavica.

Ovo će ujedno biti i prva zvanična utakmica na parketu te sportske dvorane, a ovom prilikom igračima MNK Željezničar će biti uručen pehar i medalje za prvo osvojeno mjesto i plasman u Premijer ligu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi