"Mnogi klubovi žele Zahirovića"

Menadžeri tvrde

"Mnogi klubovi žele Zahirovića"

M. Šljivak

Prethodnih dana mnogi mediji su prenijeli informaciju kako rimski Lazio želi u svoje redove dovesti reprezentativca Bosne i Hercegovine Adnana Zahirovića.

Ovu vijest su za italijanske medije potvrdili i njegovi menadžeri Darko Smoljan i Dietmar Wendorff, koji su istakli kako Zahirović ima nekoliko interesantnih ponuda.

"Mnogi klubovi su zainteresovali Zahirović. On ima 23 godine i ima kvalitet da igra u klubovima iz najboljih liga svijeta. Igrao je već 18 puta i za reprezentaciju sa kojom će vjerovatno igrati i na Svjetskom prvenstvu. Što se tiče Lazija, Adnan je već mnogo puta razgovarao sa Lulićem i Pjanićem. Zainteresovan je za igranje u Italiji, a ako dođe konkretna ponuda, spreman je preći tamo", rekli su agenti našeg fudbalera.

Zahirović trenutno igra za Dinamo iz Minska kao posuđen igrač iz ruskog Spartak Nalčika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.