Mnogi su noć proveli na otvorenom kako bi došli do ulaznice
Foto: SportSport.ba

Veliki interes navijača za utakmicu BiH i Grčke

Mnogi su noć proveli na otvorenom kako bi došli do ulaznice

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će 9. juna na Bilinom polju odigrati utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke, a koliki je interes navijača za ovu utakmicu pokazuju i kadrovi iz Zenice.

Prodaja ulazinca za susret BiH i Grčke počinje danas, a već od sinoć veliki broj navijača kampira u centru Zenice kako bi što ranije došli na red i na prodajnom mjestu obezbijedili svoju ulaznicu.

Prema dugačkim redovima u Zenici može se pretpostaviti da će Zmajevi, kao i obično, na Bilinom polju imati gromoglasnu podršku, a već jutros oko 06:30 sati ispred prodajnog mjesta se nalazilo stotinjak navijača.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi