"Mogu me istjerati iz Bosne, ali Bosnu nikada iz mene"

Ermin Bičakčić se oglasio putem Instagrama

"Mogu me istjerati iz Bosne, ali Bosnu nikada iz mene"

Iako su u posljednje vrijeme kružile priče kako bi reprezentaciju BiH mogao napustiti i Ermin Bičakčić, ovaj 24-godišnji defanzivac njemačkog Hoffenheima sve je to demantovao.

Bičakčić je na svom Instagram profilu (@bico3) objavio saopštenje za javnost, koje Vam prenosimo u cjelosti:

„Zadnjih dana se dosta pisalo o meni i mojoj budućnosti u reprezentaciji. Ovim putem se želim oglasiti na tu temu i razjasniti neke stvari. Ja ne znam odakle dolaze ove gluposti i ko stoji iza toga? Ni jedne sekunde nisam razmišljao o napuštanju državnog tima, još uvijek sam mlad, željan igre i dokazivanja. Osobi koja plasira takve laži u javnost, kojoj je vjerovatno i želja da bude tako, želim poručiti: Mogu me istjerati iz Bosne, a Bosnu nikada iz mene!“, napisao je Bičakčić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.