"Moja jedina želja iz igračkih dana - tekst za himnu"
Sergej Barbarez i Emir Spjahić, bivši i sadašnji kapiten reprezentacije BiH

Sergej Barbarez:

"Moja jedina želja iz igračkih dana - tekst za himnu"

Sergeju Barbarezu i generaciji fudbalske reprezentacije koju je on predvodio sa trakom oko ruke nikada nije uspjelo da se plasira na jedno veliko takmičenje. 

Ono što legendarnom kapitenu reprezentacije BiH nije uspjelo, jeste njegovom nasljedniku Emiru Spahiću i sjajnoj, vjerovatno i najboljoj generaciji naše reprezentacije od nejnog postojanja.

Mostarcu je želja da igra na jednom velikom takmičenju ostala neispunjena, iako je sa Bolićem, Baljićem, Salihamidžićem i ostalima u dva navrata bio jako blizu plasmana na veliko tkamičenje. Ipak, Sergej očito ima i jednu želju, koja je takođe ostala neispunjena, a mogla bi se ispuniti.

"Moja jedina želja, koja mi je ostala još iz aktivnih igračkih dana je da konačno dobijemo tekst za himnu. Nadam se da će mi se ispuniti", pisao je popularni Barba na svom Twitter profilu na kojem je ovih dana veoma aktivan, te je dodao da je "žuta jakna spremna za Brazil". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.