Slavoljub Bubanja, trener Mladosti

"Moje igrače niko ne premira, uvijek igramo pošteno"

Mladost iz Velike Obarske u svojoj prvoj zvaničnoj utakmici na Tušnju u 63. minuti je imala opstanak, ali su za samo 13 minuta prosuli prednost od 2:0 da bi bili poraženi sa 2:3. 

„Teška utakmica za nas, pogotovo kada se izgubi nakon vodstva Taj gol koji nam je Sloboda postigla za 2:1 je okrenuo utakmicu, podigao navijače  i igrače Slobode“, kaže Slavoljub Bubanja te nastavlja: 

„Okrećemo se posljednjoj utakmici sa Zvijezdom na našem terenu. Mi igramo pošteno i moje igrače niko ne premira. Mi igramo fudbal, možda smo u nečijim očima mali, ali mi se ponašamo, igramo i radimo u velikom klubu. U posljednjem kolu ćemo dati i život za opstanak, učinit ćemo sve da pobjedimo Zvijezdu“, kazao je trener Mladosti. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.