Mojović: Tri boda imperativ protiv Tekstilca

Fudbaler Sutjeske za SportSport.ba

Mojović: Tri boda imperativ protiv Tekstilca

D. Rakanović

Fudbaleri Sutjeske ispali su u šesnaestini finala Kupa Republike Srpske nakon što su juče poraženi od Slavije rezultatom 2:0.

Fudbaler Sutjeske Nikola Mojović istakao je da Slavija zasluženo prošla dalje. 

"Protiv Slavije smo odigrali izuzetno loše ispod svakog nivoa. Slavija je juče bila bolja i zasluženo slavila te izborila prolaz u osminu finala Kupa RS-a", rekao je za SportSport.ba Mojović. 

Sutjeska je loše otvorila sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske, osvojivši samo dva boda iz pet utakmica. Priliku da poprave dojam imaju već u subotu kada na svom stadionu dočekuju ekipu Tekstilca iz Dervente. 

"U utakmici protiv Tekstilca imperativ su nam tri boda. Samo nas pobjeda interesuje i svaki drugi rezultat u ovoj utakmici za nas je neuspjeh. Tekstilac je dobra ekipa, imaju nekoliko iskusnih pojedinaca, ali imamo i mi svoje adute", naveo je Mojović i nastavio: 

"Slabo smo otvorili prvenstvo, imamo samo dva boda iz pet kola, ostali smo dužni i navijačima, ali se nadam da pobjedom u subotu možemo krenuti uzlaznom putanjom".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjetimo, Sutjeska u narednih mjesec dana neće moći računati na prvog golmana Darka Krnojelca koji je suspendovan od strane Fudbalskog saveza Republike Srpske zbog nedoličnog ponašanja.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije