Moranjkić: Protiv Mladosti samo pobjeda dolazi u obzir

Defanzivac Gradine

Moranjkić: Protiv Mladosti samo pobjeda dolazi u obzir

Fudbaleri Gradine u četvrtom kolu Prve lige FBiH na svom stadionu dočekuju ekipu Mladosti koja je u prošlom kolu savladala Podgrmeč sa 1:0.

Trener Nedžad Bajrović u ovom meču na raspolaganju će imati sve igrače, što u tim iz Srebrenika dodatno ulijeva samopouzdanje.

„Protiv Mladosti samo pobjeda dolazi u obzir s kojom bi vratili stabilnost i samopouzdanje koje nam je potrebno za nastavak prvenstva. Sve osim toga bio bi potpuni neuspjeh za naš tim i dovelo bi nas u veoma ružnu situaciju“, kazao je defanzivac Gradine Jasmin Moranjkić, dodavši:

„Što se tiče protivnika, ekipu Mladosti djelimično poznajemo, ali dovoljno da znamo da zaslužuju respekt. Ipak, i mi imamo dovoljno kvaliteta da dobijemo ovu utakmicu i pobjegnemo sa dna tabele“, riječi su Moranjkića koji je u Gradinu stigao iz tuzlanske Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.