Mostar SG priprema futsal spektakl u Mostaru

Mostar SG priprema futsal spektakl u Mostaru

Prvak Bosne i Hercegovine u futsalu Mostar SG Staklorad za mjesec će ugostiti klubove učesnike preliminarne faze Lige prvaka. 

Nakon što su čelnici kluba nedavno boravili u Nyonu, počeli su radovi u dvorani koja bi do 22. augusta trebala biti spremna za evropske utakmice.

Dolazak u Mostar najavio je i direktor takmičenja UEFA Futsal kupa Laurent Morel. Iz Mostar SG-a poručuju da do početka preliminarne faze predstoji mukotrpan rad kako bi organizacija ovog značajnog događaja bila besprijekorna.

Pobjednik grupe u Mostaru plasirat će se u glavnu rundu takmičenja koja je na programu od 10. do 15. oktobra u rumunskom gradu Devi. 

Uz domaćina i pobjednika kvalifikacione grupe E u Devi će igrati i azerbejdžanski Araz, te pobjednik grupe koju čine Klasik Kišnjev, Anathorsis Famagusta, Leo Erevan i Vrexham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi