Mostar SG spreman za veliki derbi

Mostar SG spreman za veliki derbi

M. Maksimović

U Mostaru je danas na programu derbi Lige za prvaka futsal prvenstva BiH u kojemu vodeći Mostar SG Staklorad dočekati branitelja naslova sarajevski Centar.

''Veoma važna utakmica. Respektujemo tim Centra i očekujemo fer i korektnu utakmicu, a neka bolji pobijedi. U prvom dijelu prvenstva uspjeli smo visoko poraziti bh. prvaka i rezultat na kraju utakmice bio je 9:2. Siguran sam da nećemo tako lako doći do novog trijumfa'', izjavio je predsjednik Mostar SG Staklorada Amel Bajgorić.

Iz mostarskog kluba pozvali su navijače da u što većem broju dođu na utakmicu, koja se igra u dvorani u Sjevernom logoru, s početkom od 20:30 sati, i podrže Mostar SG Staklorad u pohodu na naslov.

Na tabeli Lige za prvaka Mostar SG Staklorad vodeći je s 33 boda, pet više od drugoplasiranog Centra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije