Mostar SG Staklorad osvajač Kupa BiH u futsalu

I pored poraza u Sarajevu

Mostar SG Staklorad osvajač Kupa BiH u futsalu

S. Mlaćo

U revanš susretu finala Kupa naše zemlje u futsalu Mostar SG Staklorad poražen je u revanšu od MNK Centar 5:4, ali su Mostarci slavili ukupnim rezultatom 9:8, te osvojili pobjednički pehar.

Već u prvoj minuti Josip Lokmer donosi prednost domaćima, ali Aladžić u sedmoj minuti poravnava na 1:1. Novu prednost Centru donio je Kahvedžić u 18. minuti, da bi za 3:1 pogodio Bilal Jelić. Bio je to konačan rezultat prvog poluvremena.

Na 3:2 je smanjio Vesić, a Božinović zatim pogađa za 3:3.  U 33. minuti novi pogodak Vesića i vodstvo Mostaraca 4:3.

Domaći se nisu predavali pa je za 4:4 pogodio Musić pet minuta prije kraja. Dvije minute prije kraja za konačnih 5:4 pogodio je Bilal Jelić, ali vremena više nije bilo. Mostarci su tako došli do novog trofeja, s obzirom da su nešto ranije osvojili i titulu prvaka naše zemlje u futsalu.

Finale Kupa BiH u futsalu

MNK Centar - Mostar SG Staklorad 5:4 (3:1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi