Mostar SG Staklorad spreman za Ligu prvaka

Stekli se svi uslovi

Mostar SG Staklorad spreman za Ligu prvaka

Mostar SG Staklorad spremno dočekuje preliminarnu fazu Lige prvaka u futsalu u kojoj će osim domaćinstva, predstaviti Bosnu i Hercegovinu na evropskoj futsal pozornici.

Čelnici kluba potrudili su se da sve protekne u najboljem redu, te da se gosti iz Albanije, Estonije i Turske osjećaju lijepo.

Tokom posljednjih mjesec dana mnogo je urađeno na infrastrukturi, kako bi se u dvorani USRC Midhat Hujdur-Hujka stekli uslovi za odigravanje prelimnarne faze. Obnovljene su svlačionice, u dvorani je novi parket, spremna je i prostorija za doping te press salon.

Turnir preliminarne runde UEFA futsal kupa igra se od 23. do 26. augusta u Mostaru, a pored domaćina nastupit će i turski Arnavutkoy Belediyespor, estonska Narva United i albanski Flamurtari.

Utakmice koje će se igrati u terminima od 19 i 21 sat direktno će prenositi City TV.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi