Mostarci se žele što bolje spremiti za početak prvenstva

Velež otputovao na Zlatibor

Mostarci se žele što bolje spremiti za početak prvenstva

D. Kurbegović

Fudbaleri Veleža iz Mostara jutros su otputovali na Zlatibor, gdje će na pripremama boraviti deset dana i pri tome odigrati tri-četiri utakmice s kvalitetnim protivnicima.

U autobusu su se našli svi igrači, te pojačanja koja je klub angažovao u ljetnom prelaznom roku. Kako su nam potvrdili iz kluba, Velež će u narednom periodu angažovati još po jednog kvalitetnog igrača u svakoj liniji čime će kompletirati igrački kadar za narednu sezonu.

Jedan od igrača od kojih se najviše očekuje u narednom prvenstvu je brzonogi ofanzivac Anes Haurdić, koji jedva čeka da počne prvenstvo.

"Dobro smo radili u prvom dijelu priprema, a sada nam slijedi odigravanje utakmica kako bi vidjeli gdje smo i šta smo, te eventualno ispraviti greške do početka prvenstva. Velež kao klub uvijek mora težiti plasmanu u vrh Premijer lige, ja se nadam da ćemo i u narednom prvenstvu igrati značajnu ulogu. Uz povoljan žrijeb na početku prvenstva vjerujem u dobar start što nam može biti dobar vjetar u leđa pred nastavak sezone.", rekao je Haurdić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja se nadam da će me povrede zaobići u narednom prvenstvu, te da ću od početka do kraja prvenstva pokazati svoj kvalitet i doprinjeti što boljem plasmanu kluba", kazao je za SportSport.ba Anes Haudrić, 25-godišnji ofanzivac koji je prošle sezone u 19 odigranih utakmica postigao tri gola uz četiri asistencije.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.