Kečalović i Mujakić složni pred utakmicu sa Bratstvo

"Možemo se vratiti neporaženi iz Gračanice"

Nogometaši Jedinstva danas su u Bihaću odradili posljednji trening pred sutrašnje gostovanje u Gračanici, kod trećeplasiranog Bratstva. 

Crveno-bijeli će se prema riječima trenera Ahmeta Kečalovića iz Gračanice pokušati vratiti neporaženi, a eventualna pobjeda u sutrašnjoj utakmici mnogo bi doprinijela u borbi za Premijer ligu BiH.

"Mi ćemo sve učiniti da se vratimo neporaženi, jer lopta je okrugla. Igramo protiv odlične ekipe Bratstva iz Gračanice, igrači su željni pobjede, dobrog rezultata i da ovoj publici vrate povjerenje. Ja sam došao da tu pomognem koliko mogu i učinit ću sve da napravimo što bolji rezultat u Gračanici", kazao je Kečalović za SportSport.ba

Optimizam uoči sutrašnjeg derbija nije krio ni nogometaš Jedinstva Sanid Mujakić, koji je u prošloj utakmici sa Čapljinom bio jedan od boljih pojedinaca na terenu.

"Pripremali smo se dosta dobro za ovu utakmicu, psihički i fizički, tako da očekujem našu pobjedu. Ekipa Bratstva je dosta dobra ekipa, ali ja mislim da ćemo se mi vratiti neporaženi iz Gračanice i uzeti tri boda. S tim ćemo eliminisati i jednog protivnika u borbi za prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu, a moguće je i da povećamo bodovnu prednost nad Slobodom", dodao je za kraj Mujakić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.