Repuh najavio sankcije

"Mrlju na sve je bacio nesportski potez našeg igrača"

M. Šljivak

Senad Repuh, pomoćni trener FK Sarajevo, komentarisao je igru Bordo tima u susretu Kupa BiH protiv Bratstva.

Sarajevo je na Koševu uz dosta muke slavilo s 2:0, a Repuh je pored svega ipak zadovoljan.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica nakon dva meča u prvenstvu, gdje smo se potrošili. Sporo vraćamo samopouzdanje, promašimo veliki broj šansi i dovodimo sebe u nezgodnu situaciju i borimo se za goli život", rekao je pomoćni trener FK Sarajevo Senad Repuh, te je dodao:

"Zadovoljni smo pobjedom i donekle igrom. Moram reći da je ljagu na sve bacio nesportski potez našeg igrača (Nermin Crnkić), koji je okrenuo publiku protiv nas, a koja je imala strpljenja za sve oko nas. Sutra ćemo imati sastanak da vidimo šta ćemo, ali će sankcija biti sigurno", rekao je Repuh.


FK Sarajevo - NK Bratstvo G. by situacijeliga
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi