Mršav bod Metalleghea u Ljubuškom

Prva liga FBiH, 24. kolo

Mršav bod Metalleghea u Ljubuškom

M. Šljivak

Fudbaleri Metalleghea nisu više vodeći tim Prve lige Federacije. Tim iz Jajca danas je odigrao samo 1:1 na gostovanju u Ljubuškom kod Sloge, te je vodeću poziciju prepustio Zvijezdi iz Gradačca.

Prvo poluvrijeme donosi nešto bolju igru Metalleghea. Imali su nekoliko dobrih šansi pred golom Brkića, a najopasniji je bio Pljevljak. Ipak, u nekoliko dobrih situacija se nije najbolje snašao i na poluvrijeme se otišlo bez golova.

Ipak, nastavak donosi golove. Sloga je povela u 47. minuti susreta preko Galića, ali radost domaćih nije dugo trajala. Pljevljak je nekoliko minuta kasnije pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1.

Pokušali su gosti do kraja doći do tri boda. Ipak, i pored nekoliko šansi do gola nisu mogli, te su izgubili vodeću poziciju na tabeli neočekivanim remijem u ovom meču.

Prva liga FBiH, 24. kolo:

Sloga - Metalleghe 1:1

SLOGA: Brkić, Senić, Galić, Džajić, Zovko, Markotić, Čilić, Vučić, Petrović, N. Petrović, Bošnjak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

METALLEGHE: Fejzić, Benović, Pljevljak, Karađuz, Helvida, Marin, Dujaković, Sakan, Dilberović, Stakić, Popović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi