Muameru Burekoviću pripala čast da sudi gradski derbi?
Foto: Bljesak.info

Zeničanin na centru Grbavice

Muameru Burekoviću pripala čast da sudi gradski derbi?

Iako još uvijek nije zvanično poznato koji će to arbitri tokom vikenda, gdje i na kojim terenima dijelili pravdu u utakmicama 13. kola BH Telecom Premijer lige BiH, naš portal saznaje da bi gradski derbi između Željezničara i Sarajeva vjerovatno trebao suditi Zeničanin Muamer Bureković.

104. gradski derbi na programu je u nedjelju, a početak susreta na stadionu Grbavica zakazan je za 13:30.

Zvanična potvrda informacije do koje je došao SportSport.ba očekuje se sutra kada će i N/FSBiH i zvanično saopštiti raspored sa satnicama i zvaničnim licima 13. kola BH Telecom Premijer lige.

Muamer Bureković ima 43 godine, dugo godina je na listi Premijer lige bez ijedne mrlje u karijeri i jedan je od najbolje ocijenjenih sudija u dosadašnjem dijelu prvenstva naše zemlje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.