Direktor MNK Željezničar za SportSport.ba

Muftić: Ne treba nam euforija, ali nikog se ne bojimo

S. Mlaćo

MNK Željezničar je danas u okviru 1. kola Premijer futsal lige BiH savladao MNK Salines 5:3, te tako na najbolji mogući način debitovao u premijerligaškom društvu.

Plavi su pužili efikasnu partiju, te zasluženo slavili. Nakon utakmice za SportSport.ba je govorio Ahmed Muftić, čelni čovjek tima sa Grbavice.

"Mi smo prije utakmice očekivali pobjedu i ovo je historijska pobjeda na našoj Grbavici koja će ostati upamćena za sva vremena. Momci cu obećali da će ginuti na terenu i to se vidjelo i ovo su Željina djeca koja će ginuti svaku utakmicu. Danas smo slavili zasluženo, protivnici su nam čestitali, a mi se okrećemo duelu sa MNK Centar. Ne treba nam euforija, ali nikog ne podcjenjujemo i nikog se ne bojimo. Mi smo Željini, Željo je naš!, kazao je emotivni Muftić na kraju razgovora za SportSport.ba.

Treba istaći da je u Sportskoj dvorani na Grbavici večeras vladala sjajna atmosfera, što je svakako dokaz da su čelnici MNK Željezničar za sada na pravom putu. Ipak, oni na tome ne žele stati, te su planovi veliki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi