Muharemović: Ako damo sve od sebe rezultat neće izostati

Kapiten Olimpica uoči utakmice sa Čelikom

Muharemović: Ako damo sve od sebe rezultat neće izostati

Olimpic će danas u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine na svojoj Otoci dočekati zenički Čelik. 

Ekipa Mirze Varešanovića nakon devet odigranih kola u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ima pet pobjeda na svom kontu i samo dva poraza. 

Bolji od Vukova bili su samo gradski rivali, Sarajevo i Željezničar. Jedan od najboljih fudbalera u Premijer ligi, kapiten Olimpica, Veldin Muharemović ističe kako pobjeda uz pravi pristup ne bi trebala izostati. 

"Kup je takmičenje u kojem uvijek ima iznenađujućih rezultata i igraju se dvije utakmice. Mi ćemo sada sa Čelikom odigrati tu seriju od tri utakmice i mislim da možemo očekivati i neke promjene u sastavu što je i logično obzirom da sa njima igramo tri puta u kratkom periodu," kaže na početku razgovora Veldin Muharemović. 

"Sigurno je da i oni imaju svoje ambicije u ovom takmičenju, ali je za nas najvažnije da svi damo sve od sebe na terenu. Ukoliko tako bude mislim da rezultat neće izostati," rekao je Muharemović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.