Muharemović ide u Kinu kod Cvike

Bit će prvi asistent

Muharemović ide u Kinu kod Cvike

Zajedno sa Rusmirom Cvikom u kineskom Dailanu će u narednom periodu raditi Dželaludin Muharemović. 

Proslavljeni fudbaler Željezničara je bez angažmana otkako se u augustu prošle godine razišao sa Veležom, a njegov novi klub će biti Dailan Transcendence u kojem će obnašati funkciju prvog asistenta Rusmira Cvike.

Ono što je za svaku pohvalu, jeste da Muharemović nije jedini trener iz BiH koji će sarađivati sa Cvikom u Kini. Ovom dvojcu će, kako stvari stoje, društvo praviti i Almir Seferović koji je trenutno kondicioni trener u Željezničaru. 

Cviko je zahvaljujući svom radu stekao povjerenje rukovodstva Dailana i nedavno je dobio novi ugovor. Pod njegovim vodstvom kineski klub je prošle sezone uspio ostvariti zacrtani cilj, odnosno opstanak u ligi. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi