Muharemović: U boljoj smo formi

Željezničar dočekuje Zrinjski

Muharemović: U boljoj smo formi

Nakon danas obavljenog žrijeba polufinala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine, svi su manje, više zadovoljni polufinalnim parovima.

Ekipa sarajevskog Željezničara u prvom će susretu polufinala Kupa 24. marta na Grbavici ugostiti mostarskog Zrinjskog. Plavi, nošeni sve boljim rezultatima u Premijer ligi, nadaju se da bi preko Plemića mogli do finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u Bosni i Hercegovini.

Ispred Željezničara na današnjem žrijebanju u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bio je prisutan direktor kluba Dželaludin Muharemović.

"Možemo biti zadovoljni voljom žrijeba, iako ne mogu reći da nam je bilo svejedno. Ipak, Željezničar sa nalazi u jako dobroj formi, dok se isto i ne može reći za Zrinjski. Jedino što nam ne odgovara jeste što prvu utakmicu igramo kući, ali se svakako nadam u prolazak u finale", kazala je legenda kluba sa Grbavice.

U Zrinjskom respektuju protivnika, ali se svakako nadaju da mogu izboriti prolazak u finale.

"Dobili smo jednog jakoj protivnika, koji je za svaki respekt. Očekujem dvije dobre utakmice i posebno se nadam da će na terenu, ali i na tribinama sve proći u jednom dostojanstvenom i sportskom duhu. Svog protivnika uvažavamo, ali se nadamo pobjedi i plasmanu u finale", rekao je član uprave Zrinjskog Mile Jelić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.