Muharemović zadovoljan, Rođeni se pojačavaju

Velež u potrazi za napadačem

Muharemović zadovoljan, Rođeni se pojačavaju

A. Beganović

Velež iz Mostara priprema se za narednu premijerligašku sezonu, a u sklopu priprema Rođeni su juče odigrali prijateljski susret sa Širokim Brijegom.

Velež i Široki Brijeg su remizirali u prijateljskom susretu (1:1), a šef stručnog štaba ekipe iz Mostara, Dželaludin Muharemović, zadovoljan je s onim što su prikazali njegovi izabranici.

"Bila nam je to prva utakmica nakon napornih desetodnevnih priprema i mogu reći da sam zadovoljan s onim što smo pokazali. Momci su malo umorni, noge su teške, ali trudili su se i to me raduje", za SportSport.ba je izjavio Muharemović.

Rođene će u narednim danima pojačati nekoliko fudbalera, što je za SportSport.ba potvrdio Muharemović.

"U narednim danima dovest ćemo još par igrača. Do subote bi mogli pojačati kadar. Mislim da nam je u ovom trenutku najpotrebniji kvalitetan napadač i trenutno smo u pregovorima sa nekoliko ofanzivaca", istakao je šef stručnog štaba Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mostarka ekipa će u subotu odigrati prijateljsku utakmicu u Novom Pazaru sa istoimenom domaćeom ekipom, a u nedjelju će Rođeni otputovati na desetodnevne pripreme na Zlatibor.

"U subotu igramo u Novom Pazaru, a već u nedjelju idemo na Zlatibor gdje ćemo odigrati nekoliko pripremnih utakmica. Nakon povratka sa Zlatibora odigrat ćemo još jednu kontrolnu utakmicu i to bi trebala biti generalka pred početak prvenstva. Ova ekipa ima prostora za napredak i uvjeren sam da ćemo potpuno spremni dočekati početak sezone", zaključio je Muharemović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.