Mujadžić: Više nemam volje i vremena

NK Jedinstvo ostaje bez predsjednika

Mujadžić: Više nemam volje i vremena

Predsjednik NK Jedinstvo Emir Mujadžić napustit će tu poziciju, a razlog je isključivo nedostatak vremena da se fokusira na obavljanje dužnosti u upravljačkim strukturama tima iz Bihaća. 

Kako je izjavio za SportSport.ba, ostalo je još samo da se zahvali načelniku Bihaća Emdžadu Galijaševiću na lijepoj saradnji, a njegova epizoda u Jedinstvu time će biti završena. 

"Nisam još podnio ostavku, ali iskreno planiram. Imam mnogo poslovnih i privatnih obaveza, a mjesto želim prepustiti ljudima koji imaju sigurno više volje i vremena, jer ja stvarno više nemam. Čekam da me pozove načelnik, da mu se zahvalim na lijepoj saradnji, a ako on bude imao neko drugo rješenje da ostanem u klubu i obavljam neku poziciju s vremena na vrijeme, onda u redu, ali ovakvim tempom kakvim sam dosad radio stvarno više ne mogu", kazao je Mujadžić.

Još uvijek nije poznato ko će naslijediti Mujadžića na poziciji predsjednika kluba, a u ovom trenutku jedino je sigurno da u klubu neće biti ni približno novca kao što je bilo u minuloj sezoni.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti