Mujagić i Demirović srušili Orlove

BiH bolja od Srbije

Mujagić i Demirović srušili Orlove

Golovima Ajdina Mujagića i Ermedina Demirovića, kadetska reprezentacija BiH pobijedila je danas u Tojšićima selekciju Srbije sa 2:0. 

Pred više od 1.000 gledalaca u fer i sportskoj atmosferi mladi Zmajevi su u potpunosti nadigrali Orlove, a rezultat je mogao biti i ubjedljiviji da su iskorištene neke od povoljnih prilika. 

Iako na klupi zbog prehlade nije bilo selektora Sakiba Malkočevića naši kadeti su maksimalno profesionalno odigrali današnji susret, a novi prijateljski susret sa istim rivalom na rasporedu je u četvrtak u 13 sati na stadionu u Čeliću. 

Tojšići su bili izvanredan domaćin, utakmica je protekla bez ijedne ružne riječi, ali je ukupni dojam donekle pokvario težak i raskvašen teren stadiona Ada. 

BiH - Srbija 2:0 (1:0)

Tojšići - Stadion Ada. Gledalaca 1.200. Sudija: Elvis Mujić (Banovići). Strijelci: 1:0 Mujagić (36), 2:0 Demirović (65).

BiH: Marković, Hušić, Bajić, Bojo, Šerbečić, Miletić, Suljić, Mustafić, Mujagić, Musetdanagić, Demirović. Igrali su: Keranović, Ajanić, Stanić, Nikić, Hadžiabdić, Vilušić, Behram, Delić, Mašić. 

Srbija: Stanković, Radić, Dukić, Pejović, Dinga, Ilić, Čermelj, Panović, Mehmedović, Nikšić, Milić. Igrali su: Šiškov, Todorović, Ilić, Cucin, Stanisavljević, Đokić, Vučićević, Gajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.