Mujčić: Moramo se izdignuti iznad svega

Fudbaler Borca iz Šamca

Mujčić: Moramo se izdignuti iznad svega

Iako su u dva prethodna susreta pretrpili ubjedljive poraze, fudbaleri Borca spremno dočekuju 26. kolo Prve lige RS. 

Šamčani će u subotu dočekati sastav Kozare iz Gradiške, kojoj takođe ne cvjetaju ruže u play-off takmičenju.

"Imali smo dobro otvaranje Lige za prvaka. Uspjeli smo da osvojimo bod u gostima protiv prvoplasirane Krupe, ali smo nakon toga potpuno podbacili. Posebno se to odnosi na posljednje kolo, gdje smo pretrpili više nego ubjedljiv poraz. Ipak, jednostavno se moramo izdignuti iznad svega i na dostojanstven način okončati nastup u play-offu. Na redu je utakmica protiv Kozare u kojoj moramo dati svoj maksimum i upisati pozitivan rezultat. Mislim da smo sposobni to učiniti", rekao je za naš portal Armin Mujčić, fudbaler Borca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Šamčani trenutno zauzimaju 6. poziciju na tabeli Lige za prvaka sa 31 osvojenim bodom, dok su Gradiščani 5. sa pet bodova više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi