Mujdža: Odradili smo dobar posao

Bh. reprezentativac nakon pobjede

Mujdža: Odradili smo dobar posao

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine uspjela je na Bilinom polju savladati Izrael rezultatom 3:1, a nakon važnog trijumfa sretan i zadovoljan bio je i Mensur Mujdža. 

"Greške u nekim dijelovima utakmice se dešavaju, ali očekivali smo da će Izrael večeras biti mnogo opasan, naročito iz kontranapada. Odradili smo dobar posao i ovo je za nas veoma značajna pobjeda", izjavio je Mujdža nakon utakmice i potom dodao: 

"Svaka sljedeća utakmica će biti najvažnija. Moramo do kraja bilježiti pobjede ako se mislimo plasirati na predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj", zaključio je defanzivac Freiburga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.