Fudbaler Freiburga uoči prvog treninga reprezentacije

Mujdža: Pobjedom nad Latvijom dočekati susrete sa Slovačkom

Danas je reprezentacija Bosne i Hercegovine održala prvi trening u Hrasnici u sklopu priprema za susret sa Latvijom. 

Pred početak treninga prisutnim novinarima obratio se član njemačkog Freiburga i reprezentativac Bosne i Hercegovine Mensur Mujdža. Mujdža je istakao da se nada da će reprezentacija pobjedom protiv Latvije u dobrom raspoloženju dočekati duele sa Slovačkom. 

"Kroz par dana trebaju stići i ostali suigrači. Nadam se da ćemo do duela sa mladom reprezentacijom biti svi na okupu. Sada je svaka utakmica do kraja kvalifikacija bitna. Nadam se da ćemo sada pobjedom protiv Latvije u dobrom raspoloženju dočekati ključne utakmice sa Slovačkom u septembru," rekao je Mensur Mujdža. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.