Medunjanin i Ibišević optimisti

Mujdža: Pripreme započinjem potpuno zdrav

Osim Selektora Safeta Sušića jutros su novinarima na raspolaganju bili Haris Medunjanin, Mensur Mujdža i Vedad Ibišević.

U odličnom raspoloženju sva trojica su iskazali optimizam pred prvo veliko takmičenje.

„Super je. Znamo gdje se pripremamo i imamo tih deset dana da se kvalitetno pripremimo za Svjetsko prvenstvo,“ izajvio je Haris Medunjanin.

Novinare je najviše zanimalo zdravstveno stanje i nivo spreme Mensura Mujdže.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

„Hvala Bogu došao sam spreman na pripreme i mislim da imam dovoljno vremena za ostale stvari. Sve je uredu i radujem se što pripreme započinjem zdrav. Argentina ima dovoljno opasnih igrača koji su isto tako kvalitetni kao i Tevez. Ne trebamo previše pažnju obraćati na njih. Oni na svakoj poziciji imaju kvalitetnog igrača, a mi se više moramo koncentrisati na sebe,“ kazao je Mujdža nakon kojeg je riječ dobio Vedad Ibišević.

„Radujem se okupljanju. Nisam igrao par utakmica što je možda i dobrodošlo da se odmorim. Najbitnije je da smo svi zdravi i da se možemo zajedno pripremati,“ dodao je Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.