Mujezinović: Protiv Sloge po novu pobjedu

Fudbaler Veleža

Mujezinović: Protiv Sloge po novu pobjedu

M. Maksimović

Velež je u prošlom kolu porazio Orašje na domaćem terenu, a najbolji pojedinac na utakmici bio je Mustafa Mujezinović koji se tri puta upisao u strijelce. 

Fudbaler Veleža ne krije zadovoljstvo zbog postignutih pogodaka koji su Veležu donijeli značajan trijumf.

“Odličan osjećaj bio je postići hat-trick, jer se ne postižu tri pogotka na jednoj utakmici baš tako često. Nadam se da će u budućnosti biti još uspješnih mečeva, a zahvaljujem i navijačima na podršci”, rekao je Mujezinović.

Velež je u narednom kolu domaćin slogi iz Siminog Hana koja igra u odličnoj formi u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Ekipa mora pružiti maksimum kako bismo ponovo osvojili tri boda, što bi bio značajan korak ka cilju. Nadam se da ćemo imati i ovog puta veliku podršku navijača kao i dosad”, dodao je Mujezinović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi