Mujkanović: U slučaju dobre ponude Ordagić može na Grbavicu

Prvi čovjek Slobode veoma jasan

Mujkanović: U slučaju dobre ponude Ordagić može na Grbavicu

S. Mlaćo

Amer Ordagić trenutno je jedan od najtraženijih nogometaša Premijer lige BiH.

 Sjajnog vezistu Slobode žele iz Zrinjskog i Željezničara, što je u razgovoru za za agenciju Fenu potvrdio i predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović.

"Odlazak Ordagića u Zrinjski nije još gotova stvar, mada je poznato da već neko vrijeme pregovaramo s Mostarcima, ali i sa čelnicima Željezničara. S nama ima takav ugovor da može otići bilo gdje, ukoliko dobije primamljivu ponudu. Mi bismo ga najradije zadržali, ali sada je sve na njemu", ističe Mujkanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedavno je Mujkanović dao izjavu da će on platiti 50.000 KM da sjajni vezista ne ide u redove Željezničara.

"Iznerviraju me napisi medija koji su, u stvari, PR-ovi pojedinih klubova, pa sam u revoltu rekao i to da ću mu lično platiti da ne pređe u Želju. Naravno, ako iz Željezničara ponude uvjete koji se ne odbijaju, Ordagić može otići i na Grbavicu, mada bismo ga najradije zadržali na Tušnju", dodao je Mujkanović za Fenu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti