Mujkić: Igman nije naivna ekipa, ali mi smo favoriti

Ofanzivac Bratstva pred duel sa Igmanom

Mujkić: Igman nije naivna ekipa, ali mi smo favoriti

S. Mlaćo

Nakon što su u prošlom kolu odigrali neriješeno u Čapljini (3:3), nogometaši Bratstva sutra će na svom terenu dočekati ekipu Igmana, koja je u prošlom kolu na domaćem terenu savladala favorizovani Olimpik. 

"Nakon što smo pružili dobre partije u posljednje dvije utakmice i upisali četiri boda, svi od nas očekuju nastavak te serije i pobjedu protiv Igmana u subotu. Mi smo svjesni da nam ta utakmica i pobjeda mogu donijeti puno dobrih stvari i priključak samom vrhu tabele. Međutim, utakmica će biti sve samo ne lagana, jer ekipa Igmana nije nimalo naivna, što je pokazala pobjedom nad Olimpicom u prošlom kolu. Dobro smo trenirali, atmosfera je odlična i ako u utakmicu uđemo sto posto, smatram da neće biti problema. Favoriti smo protiv svakoga na domaćem terenu i tako ćemo se postaviti i u ovoj utakmici", rekao je Jasmin Mujkić, ofanzivac Bratstva

Podsjetimo utakmica se igra sutra sa početkom od 17 sati, a ekipa Bratstva će biti oslabljena zbog povreda nekoliko prvotimaca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi