Mujkić predstavljen u Novom Pazaru
www.fknovipazar.net

Bivši golman Slobode predstavljen u novom klubu

Mujkić predstavljen u Novom Pazaru

M. Šljivak

Doskorašnji golman tuzlanske Slobode Denis Mujkić zvanično je predstavljen kao novo pojačanje srbijanskog prvoligaša Novog Pazara.

Mujkić je izrazio zadovoljstvo što je potpisao ugovor sa Novim Pazarom, koji će mu nakon bihaćkog Jedinstva, banovićke Budućnosti i tuzlanske Slobode, biti četvrti klub u karijeri.

"Drago mi je što sam došao u Novi Pazar, u sredinu koja ima malo bosanskog duha. Pratio sam njihove rezultate i tokom prošle sezone, jer su mi tu igrali prijatelji Admir Raščić i Feđa Dudić", rekao je Mujkić za zvanični sajt ovog kluba.


Ekipa Novog Pazara ppočinje pripreme 1. jula, a prvu zvaničnu utakmicu Mujkić će odigrati 11. augusta kada će u prvom kolu Superlige Srbije Novi Pazar dočekati Radnički iz Niša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.