Kapiten MNK Centar

Mulahmetović: Četvrtu titulu ćemo donijeti u Sarajevo

S. Mlaćo

Malonogometaši Centra u subotu su u svojoj dvorani savladali MNK Zrinjski sa 4:1, te tako upisali vrijednu pobjedu u okviru 4. kola Lige za prvaka Premijer futsal lige naše zemlje. 

Nakon prvog poluvremena nije bilo pogodaka, ali je Centar u drugom pokazao svu svoju snagu. Kapiten Sarajlija Nijaz Mulahmetović imao je razloga za zadovoljstvo nakon meča. 

"Sigurno kao i sve utakmice u Ligi za prvaka i ova je bila kvalitetna i neizvjesna. Pogotovo utakmice koje igramo protiv MNK Zrinjski, a koje pružaju neizvjesnost do kraja i ljepotu koju pruža ovaj sport. Tako je bilo i ovaj put, ali mi smo smogli snage, podigli se, te na vrijeme prelomili utakmicu. Na kraju smo utakmicu rutinski priveli kraju i to je najvažnije", kazao je Mulahmetović. 

Centar je u pobjedonosnom nizu, što svakako raduje navijače ovog kluba koji su u subotu poprilično ispunili dvoranu "Ramiz Salčin" na Mojmilu.

"Imali smo malu krizu, kako igre tako i rezultata, a u play off smo ušli sa pet bodova zaostatka. Zabilježili smo četiri pobjede u nizu i to nas je vratilo u sami vrh. Nadam se da ćemo ovdje ostati na kraju sezone i četvrtu titulu ako Bog da donijeti u Sarajevo", jasan je bio u razgovoru za SportSport.ba kapiten MNK Centar Nijaz Mulahmetović Cuni.

U narednom kolu MNK Centar će u goste KMF Tango.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi