Željo slavio na Tušnju

Mulalić: Ovu pobjedu poklanjamo navijačima

E. Škorić

Edis Mulalić, trener Željezničara, dao je izjavu za novinare nakon pobjede nad Slobodom.

U sjajnom ambijentu na Tušnju Željo je slavio golom Ivana Lendrića.

"Dosta težak meč. Nismo dobro otvorili prvih 20-25 minuta. Sloboda je odigrala kvalitetnije, a kasnije su igrači sve ispoštovali što smo dogovorili. Nismo željeli da igramo flastera na Zebi, jer bi gubili igrača. No, Sloboda je i dalje najbolja ekipa, a ako smo ih danas pobijedili, onda nismo ni mi loši", kazao je Mulalić.

Sve fer i korektno 

"Otišli smo prije utakmice na mezar Mustafi Hukiću i nije šuplja. Trebamo se svi okrenuti sportu i fudbalu. Ništa ljepše nego ovako puno publike na stadionu, a tri boda poklanjamo navijačima. Znao sam da je Tuzla sportski ambijent i sportski grad".

Želji su se poklopili rezultati...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo se sada uključili u borbu za Evropu kroz prvenstvo i vartili smo se gdje je Želji mjesto - u vrh. Na dobrom smo putu, ali još ima puno kola. Ova pobjeda nas neće zavarati. Idemo i daje skromno, tiho i mirno", ističe Mulalić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi