Mulalić: Realizacija je naš najveći problem

Petrović zadovoljan rezultatom

Mulalić: Realizacija je naš najveći problem

A. Beganović

U 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Radnik i Željezničar su u Bijeljini podijelili bodove. Nakon 90 minuta igre nije bilo golova, a Plavi s Grbavice su pola sata igrali sa igračem manje.

Trener Radnika, Slavko Petrović, bio je zadovoljan nakon susreta s obzirom da je njegov tim nastupao bez pet standardnih igrača.

"Bili smo bez pet igrača i to nam je zadavalo poteškoće u pripremi za ovaj susret. Imali smo nekoliko prilika, kao i Željezničar, tako da mislim da je podjela bodova najrealnija. Ukoliko u narednom susretu slavimo, biće to sjajan završetak fenomenalne polusezone", istakao je Petrović.

Trener Željezničara, Edis Mulalić, zadovoljan je s onim što su prikazali njegovi izabranici, no smatra da na realizaciji moraju poraditi.

"Odigrali smo korektnu utakmicu, napravili smo nekoliko sjajnih prilika, ali nismo ih iskoristili. I kada smo ostali s igračem manje stvarali smo prilike. Moramo poraditi na realizaciji, to je naš najveći problem", istakao je Mulalić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.