Željezničar otputovao u Tuzlu

Mulalić: Trebat će nam puno srca, pameti i m**a

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara otputovali su danas u Tuzlu gdje ih sutra očekuje revanš utakmica polufinala Kupa BiH protiv Slobode.

Trener Željezničara, Edis Mulalić, kazao je da njegova ekipa može sutra izboriti plasman u finale Kupa Bosne i Hercegovine.

"Mi idemo hrabro, jako i pametno tamo da odigramo. Vidjeli smo za ovaj vikend šta se dešavalo sa Slobodom i nijedna ekipa u BiH nije dovoljno mentalno jaka da izdrži ovaj jaki tempo, pogotovo ekipe koje igraju na dva fronta. Izvodljivo je, vidjeli smo za vikend da se može slaviti na Tušnju. Mi se nemamo čega bojati, idemo srcem, jako pa šta Bog dadne, a uz to i pametno", rekao je Mulalić, te dodao:

"Vraćaju nam se Blagojević i Memija. Stanić nema pravo igrati, a ostali svi smo na brodu pa ćemo vidjeti šta će ispasti. Možemo doći do ranog gola kao što su oni uradili na Grbavici. Treba nam puno pameti, puno srca i puno m**a".

Mulalić je dodao da je svjestan da je njegova ekipa protiv Slobode u prvoj utakmici primila dva gola, te da na prekidima rade već godinu i po.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Radimo na prekidima već godinu i po, a primili smo dva gola kao pioniri. Onakva dva gola se više ne mogu ponoviti", rekao je, između ostalog, Mulalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi