Mulaosmanović: Idemo u Hrvatsku da pokažemo šta znamo
Foto: nfsbih.ba

Trener asistent kadeta

Mulaosmanović: Idemo u Hrvatsku da pokažemo šta znamo

E. Škorić

Trener asistent u kadetskoj reprezentaciji BiH, Adin Mulaosmanović, oduševljen je zbog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Podsjećamo, kadeti su na turniru Elitnog kruga kvalifikacija u Bijeljini izborili plasman na Euro nakon pobjede nad Češkom, remija protiv Slovenije i minimalnog poraza od Engleske.

„Presretni smo, nastavili smo da pravimo velike rezultate. Na turniru u Bijeljini smo pokazali odgovornost i disciplinu i zasluženo smo na velikom takmičenju. Možda smo nešto lošije ušli u turnir i igra u prvom kolu protiv Slovenije nije bila na nivou na kojem je trebala, ali smo u naredna dva susreta ispravili greške. I pored poraza od Engleske, momci su i taj meč odigrali zrelo i nisu dozvolili favorizovanom protivniku previše prilika", rekao je Mulaosmanović, prenosi stranica nfsbih.ba.

„Idemo u Hrvatsku da pokažemo šta znamo. Ova generacija igrača ima kvalitet. Siguran sam da ćemo na Evropskom prvenstvu predstaviti Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu", zaključio je Mulaosmanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi