Trener MNK Centar za SportSport.ba

Muminović: Neigranje pola tima je veliki hendikep

S. Mlaćo

Iako su slavili 5:4, futsaleri MNK Centar danas ipak nisu mogli doći do trofeja Kupa naše zemlje protiv Mostar SG.

Mostarci su slavili ukupnim rezultatom 9:8, te osvojili drugi trofej ove sezone. Nakon utakmice u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu za SportSport.ba je govorio Dženan Muminović, koji je danas obavljao ulogu trenera MNK Centar Sarajevo.

"Prvo bih čestitao ekipi Mostar SG na tituli prvaka i na osvajanju Kupa BiH. Što se tiče nas, pobjeda nam nije bila dovoljna, a pored katstrofalnog suđenja, kako u Mostaru tako i Sarajevu, naš najveći hendikep bilo je neigranje kapitena Mulahmetovića, Handžića, Radmilovića, bukvalno pola tima. Čestitam momcima koji su dobili priliku i ostvarili srce na terenu, a sada nam slijedi kratka pauza i rezime svega ovog", jasan je bio Muminović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije