Muminović: Sve osim poraza od Turbine je uspjeh

Muminović: Sve osim poraza od Turbine je uspjeh

Nakon važnog trijumfa nad GOŠK-om, fudbaleri Gradine sutra će u okviru 11. kola Premijer lige BiH gostovati u Jablanici kod Turbine.

Defanzivac tima iz Srebrenika Salih Muminović smatra da je za njegov tim sve osim poraza u ovom meču uspjeh.

"Tokom sedmice maksimalno smo se spremali za ovu utakmicu i putujemo rasterećeni. Zahvaljujući prošloj pobjedi samopouzdanje u našem timu se popravilo i u Jablanici želimo ostvariti povoljan rezultat. Sve osim poraza smatram uspjehom", kaže Muminović, te dodaje:

"Ipak, moramo uzeti u obzir da je Turbina uspjela uzeti bod u Sanskom Mostu, tako da se sigurno radi o ekipi koja ima kvalitet. Ne smijemo ih podcijeniti, već meču moramo pristupiti maksimalno ozbiljno", rekao je na kraju Muminović. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti