Munever Rizvić napadnut nakon meča u Donjoj Mahali

Od strane domaćih navijača

Munever Rizvić napadnut nakon meča u Donjoj Mahali

S. Mlaćo

Mnogo bure donio je današnji meč 11. kola Druge lige FBiH grupa Sjever između Dinama iz Donje Mahale i Budućnosti iz Banovića. 

Budućnost je slavila sa 4:1, a nakon meča desio se incident iz kojeg je deblji kraj izvukao šef struke Banovićana Munever Rizvić.

Neslužbeno saznajemo da je Rizvić napadnut od domaćih navijača, te da su mu u bolnici u Orašju konstatovane teže tjelesne povrede. 

Inače, ovaj meč je od samog početka bio na rubu incidenta, s obzirom da je klupa za gostujuće igrače nalazi tik uz tribinu gdje su smješteni domaći navijači.

Da li će domaći za propuste u organizaciji zaraditi kaznu, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi