MUP KS: Za broj ulaznica odgovoran je organizator

Oglasio se MUP KS

MUP KS: Za broj ulaznica odgovoran je organizator

E. Škorić

Predstavnici Uprave policije Ministartstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo održali su dva radna sastanka sa predstavncicima FK Željezničar, FK Sarajevo i Nogometnim savezom BiH.

Tom prilikom su dogovoreni detalji vezani za osiguranje nadolazećeg sarajevskog derbija, kao i mjere koje će u tom cilju preduzeti Uprava policije. 

"Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što  je u ovom slučaju uprava FK Željezničar", navode iz MUP-a KS.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Koristimo priliku da pozovemo građane, a posebno navijače pomenutih klubova, da svojim ponašanjem daju doprinos  kako bi  ovaj značajni  događaj protekao  u sportskoj i fer atmosferi", piše u saopštenju MUP-a Kantona Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi