Musa: Ako podcijenimo Slogu, sigurno će biti opasno

"Sloga je bila želja i nas i Zrinjskog i Željezničara"

Musa: Ako podcijenimo Slogu, sigurno će biti opasno

Slogu iz Doboja priželjkivali su svi preostali učesnici polufinala Kupa BiH, a voljom žrijeba put Doboja će tim Širokog Brijega.

Slaven Musa istakao je zadovoljstvo zbog narednog protivnika, ali je posebno podcrtao da opuštanja kod njegovih igrača ne smije biti.

 

"Neminovno, Sloga je bila želja i nas i Zrinjskog i Željezničara, ali činjenica da se tim iz Doboja našao u tom društvu svakako je respektabilna i niti jednog momenta niko od nas nema pravo podcijeniti ih."

 

"Radi se o timu kojeg odlično sa klupe predvodi Zoran Ćurguz, trener sa bogatim premierligaškim iskustvom, i timu koji traži plasman u Premier ligu na kraju sezone. Na golu imaju iskusnog Hadžiđulbića, a koliko su ozbiljni govori i angažman dvojice igrača koji su jesenas igrali Premier ligu - Mašića i Vehabovića", kaže Musa, te još dodaje:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

 

"Sloga nije u rangu Željezničara i Zrinjskog, ali ako ih podcijenimo sigurno će biti opasni. Plasman u Evropu zavisi nam od tog dvomeča tako da ćemo mu pristupiti uz maksimalnu koncentraciju i respekt prema protivniku. Do prvog meča ima još vremena, dovoljno da prikupim dodatnih informacija o njima".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.