Musa: Bit ćemo oprezni u revanšu, Željo je veliki klub

Poslije pobjede

Musa: Bit ćemo oprezni u revanšu, Željo je veliki klub

Široki Brijeg je u samom četiri dana savlada dva izuzetno teška protivnika, timove s kojima će se boriti za sami vrh tabele.

Nakon što su u derbiju 9. kola u prošlu nedjelju na Pecari s 1:0 savladali Sarajevo, izabranici Slavena Muse su s 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine trijumfovali protiv Željezničara.

"Ostvarili smo veliku pobjedu. U prvom poluvremenu smo stvorili neke šanse, ali je realizacija izostala sve dok u igru nije ušao Wagner. On je svojim sjajnim potezima riješio utakmicu. Uprkos pobjedi nije još uvijek nije sve gotovo, bit ćemo oprezni i na Grbavici jer Željezničar je ipak veliki klub", kazao je Slaven Musa, šef stručnog štaba Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.